Entries About Linkies Tips Rules Facebook Twitter Asking Follow Home
Welcome


Assalamualaikum.Selamat datang ke blog cik moon.Perkongsian disini hanyalah berdasarkan pembacaan yang sudah sedia ada.Sekiranya terdapat kesilapan dalam nukilan saya ini,semoga anda dapat menegur saya.Sekiranya anda hendak berkongsi ilmu disini pun saya dengan berbesar hati mengizinkannya..

TagboardOld Entries


CreditsTemplate by Zahra & Jemima. Codes by
Fatin. Edit by Your Name. Image by WHI

Nasi arab di Batu Pahat.

      

Assalamualaikum semua..Hari ini,miss moon nak berkongsi dengan anda semua restoran nasi arab..Rasa rasanya kat mana ya??hah..Cuba teka..hihihi..Nasi arab yang miss moon makan ini berada di Batu Pahat..Siapa orang johor kat sini??Angkat tangan sikit.....hihihi..

Untuk pengetahuan anda semua, restoran yang menyediakan sajian nasi arab ini terletak di Batu Pahat..Di Johor memang dah banyak restoran nasi arab,,,tapi yang kali ini memang TERBAIKKKK!Tak ada lagi restoran lain yang boleh menandingi restoran ini..Ini hanya pendapat miss moon sahaja..

Kalau nak tahu macam mana sedapnya nasi arab ini..Datanglah ke Restoran Madinat Hadramaut.

Rugi rasanya kalau tak mencuba...Lagipun,,kat situ anda boleh jumpa pak cik2 arab..huuhu..Memanglah malu nak bertegur dengan mereka tapi....Alah...Pandai pandai koranglah kan..hihi.Menggatal pula ya..

Gurau sahaja..Kalau tak jumpa tempatnya di mana...Gunakanlah pak cik google untuk mengetahui kedudukan sebenar restoran ini..oklah...Sampai disini sahaja..Assalamualaikum.


? Newer Post
Older Post ?


Older Post ?