Entries About Linkies Tips Rules Facebook Twitter Asking Follow Home
Welcome


Assalamualaikum.Selamat datang ke blog cik moon.Perkongsian disini hanyalah berdasarkan pembacaan yang sudah sedia ada.Sekiranya terdapat kesilapan dalam nukilan saya ini,semoga anda dapat menegur saya.Sekiranya anda hendak berkongsi ilmu disini pun saya dengan berbesar hati mengizinkannya..

TagboardOld Entries


CreditsTemplate by Zahra & Jemima. Codes by
Fatin. Edit by Your Name. Image by WHI

Harimau Malaya

 
Assalamualaikum kepada para pembaca..Apa khabar semua??semoga ALLAH sentiasa melindungi anda semua..Hari ni miss moon nak cerita sikit tentang HARIMAU MALAYA..

Mari kita berpatah balik pada detik detik sewaktu piala AFF SUZUKI .Alhamdulillah,Pasukan HARIMAU MALAYA berjaya menjuarai kejohanan tersebut.

Lagi beberapa hari sahaja lagi AFF SUZUKI akan berlangsung.Berdebar debar rasanya.Patutnya relax jer tapi miss moon yang dup dap dup dap.MIss moon hanya boleh berdoa pada ALLAH agar Harimau Malaya dapat menjuarai lagi piala AFF SUZUKI.

YA ALLAH,ya tuhanku..Aku serta rakyat Malaysia memohon kepadamu agar memberikan kami(MALAYSIA-HARIMAU MALAYA)agar kami dapat menjadi johan dalam   piala suzuki ni ALLAH.sESungguhnya kau  MAHA MENDENGAR lagi MAHA MENGAMPUNI..yA ALLAH,janganlah disebabkan dosa kami terutamanya diriku ini,doaku tak diterima..Sesungguhnya kau MAHA PENGAMPUN DAN KAU MAHA PENERIMA TAUBAT.
Semoga HARIMAU MALAYA DAPAT TERUS maju serta nama MALAYSIA akan menjadi terkenal di mata dunia.Semoga semangat HARIMAU MALAYA AKAN  terus MEMBARA!!!!!KAMI RAKYAT MALAYSIA sentiasa menyokong dari belakang.


? Newer Post
Older Post ?


Older Post ?